Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

10 порад для ідеальних макарон
Дотримуючись цих зовсім не хитрих, але дуже важливих правил можна без особливих зусиль приготувати куди красивіші та смачніші макарони, аніж в будь-якій французькій кондитерській.
1. Точність інгредієнтів та температури. Тому, спершу переконайтесь у точності показників Ваших ваг та придбайте кухонний термометр.

2. Усі інгредієнти готуйте заздалегідь, виклавши їх на кухонну поверхню в порядку використання.

3. Якісне мигдалеве борошно дрібного помолу. Без нього макарон не приготуєте (у нас завжди в наявності ). Записуйте лайфхак - перед початком приготування, просійте окремо мигдалеве борошно через сито. Саме так Ви отримаєте продукт однакового помолу та "консистенції".

4. Яєчний білок повинен бути кімнатної температури. Обов'язково відділіть білок від жовтка та дайте йому трішки "постояти" (хотіли написати "подихати" ).

5. При нагріванні цукрового сиропу не варто зловживати інтенсивним помішуванням. Слідкуйте, щоб частинки сиропу не потрапляли на стінки ємкості, так ризикуємо пригоранням та частковою втратою інгредієнта.
❗45° - це максимальна температура нагріву меренги.

6. Макаронаж. Меренгу додають в три порції, легенько перемішуючи лопаткою від країв до центру. Саме так ми отримаємо потрібну консистенцію та захистимо від тріщин шапки макарон.

7. Кулінарний пергамент та професійні силіконові коврики - ідеальні поверхні для випікання.

8. Швидкими точними рухами розприділіть масу для макарон із кулінарного ріжка на поверхню для випікання.

9. Не потрібно одразу класти противень в духовку. Спершу, кілька разів стукніть ним об стіл (щоб позбутися небажаного повітря) і дайте трішки часу "постояти", до утворення скоринки.

10. Електричну духовку нагріваємо до 150 градусів, кладемо наші макарон і одразу зменшуємо до 140°. Випікамо до готовності (10-15 хв у залежності від духовки), даємо вистигнути і лиш тоді начиняємо начинкою.

P.S.: наші поради - це не інструкція чи tutorial, а досвід, яким діляться наші технологи.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!