Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бананова паста для кондитерської промисловості.
Використовується для додання смаку і кольору в будь-який крем, бісквітне тісто, десерти, начинки, морозиво.
Окрім перерахованих вище способів застосування концентрованої пасти, її можна додавати в гарячі гелі, цукрові сиропи, рідке тісто для маффінів, кексів і т.д.
Рекомендації щодо застосування: 50 г на 1 кілограм основної маси. Перед вживанням пасту ретельно перемішати.
Термін зберігання: 24 місяці.
Тримати подалі від тепла та сонячних променів.
Зберігати при температурі від 15 до 20 °C.
Країна виробник - Італія
Оригінальна упаковки - 3 кг
Фасування - 100 г (пластиковий контейнер)