Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад прекрасно розчиняється в рідких гарячих молочних і немолочних продуктах і поєднує в собі істинний шоколадний смак і зручність у використанні в барах і кафе.У кожній чашці напою, приготованого за допомогою Callebaut Ground Dark Chocolate, містяться флавоноли какао, які зберігаються природним чином в процесі ретельної обробки какао-бобів.
Дозування: 35/50 г шоколаду (в залежності від бажаної насиченості смаку) на 200 мл молока.
Технологічні рекомендації із застосування: можна як розбавляти відразу гарячим молоком, так і додавати холодну молоко, а потім підігрівати (наприклад, за допомогою насадки панарелло в кавомашині або в капучинатором) добре розчиняється не тільки в молоці, а й інших рідинах
Вязкість: ●●●●●
Вміст какао-продуктів: 20.6%
- Особливості:в основі - справжній чорний бельгійський шоколад
- в складі невелика кількість цукру
- ручна банку 1 кг з мірної ложечкою в комплекті
Країна виробника: Бельгія
Упаковка: 1 кг
Термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла та вологи місці
Харчова цінність на 100 г продукту: білки — 7.3 г, жири - 29.6 г, вуглеводи - 59.6 г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 535 ккал