Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 підходить для виливки середніх та великих порожніх фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.
Виконаний у формі дисків діаметром 8-10 мм.
Відмінно підійде для ліплення та моделювання.
Натуральний білий шоколад з мінімальною кількістю какао, що містить у складі 25,5%.
Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів переважно Форастеро із Західної Африки.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати та використовувати при температурі 26-27ºС.
Або, якщо вам неважливий зовнішній вигляд шоколадних цукерок, бельгійський шоколад дуже смачний як самодостатній десерт.
Умови та термін зберігання: зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.
Виробник: Callebaut
Заводська упаковка: 10 кг