Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

Білий шоколад - у чому ж різниця?
Білий шоколад, як відомо, не має у своєму складі какао-порошку, відсутністю якого і завдячує своїм кольором. Проте, один і той самий шоколад не завжди можна використати для різних цілей.
Ось невелика "шпаргалка" для Вас:⠀

Callebaut Velvet 31.1%. Шоколад має понижений вміст цукру та виражений смак молока , який часто проявляється в кінцевому смаку того чи іншого виробу. Використовуйте його для мусів (але обережно з пропорцією), кремів, ганашу, корпусів цукерок та вичурних декорів. Хороше співвідношення ціна-якість.

Callebaut W2 28%. Збалансований вершково-молочний смак із легкими нотками ванілі. Саме його часто називають універсальним та по-справжньому бельгійським, оскільки виготовляється з молока корів, які пасуться виключно на бельгійських луках. Ідеальний шоколад в батончиках, полих фігурах, морозиві, соусах та мусах.

Cacao Barry Zephyr 34%. Легко підсолоджений шоколад із гладкою текстурою та насиченим смаком цільного молока. Ідеальний для начинок макарон, глазурування цукерок та виготовлення тонкого, наче порцелянового, декору. Завдяки високій текучості підходить для виготовлення велюру.

Belcolade Blanс Selection 29.5%. Цей шоколад дуже легко темперується, йому притаманний збалансований смак із молочними нотками. Можна використовувати як в ганаш, так і в мус, "макати" цукерки та створювати фігури для топ-тортів. Ідеально тримається на фруктах, тому сміливо декоруйте ним полуницю .

Natra Cacao 29.7%. Завдяки своїй підвищеній "текучості" підійде для шоколадних фонтанів, "покривання" шоколадних виробів та шоколадних фігурок будь-якого розміру.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!