Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фризер - охолоджуючий спрей-аерозоль, який можна використовувати в харчових цілях. Дозволяє легко і швидко з’єднати між собою шоколадні деталі та прикраси. Відмінно підійде для швидкого охолодження різних кондитерських мас, а також прискорення їх застигання.
Можливо використовувати і для заморозки поверхні торта перед нанесенням на нього шоколадного велюру.
Як використовувати фризер:
- перед використанням збовтати
- розпорошити на поверхню виробу на відстані не менше 20 см
- працювати в рукавичках
Важливо! Аерозольний балончик вогненебезпечний, легко запалюється. Крім того, при контакті з тілом викликає обмороження. Зберігати подалі від попадання сонячних променів при температурі не вище 50 градусів за шкалою Цельсія.
Виробник: Modecor, Італія