Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ізомальт ST-M в гранулах, 100 г

Немає в наявності
Артикул: 17780
35 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Країна виробника  Німеччина
Поширити у соцмережах

Ізомальт "BENEO" ST-M Вироблено в Німеччині

Застосовується насамперед для льодянсової карамелі, є замінником цукру номер один у всьому світі.
Проте він має безліч інших застосувань:

  • хлібобулочні вироби;
  • сухі сніданки та зернові батончики;
  • шоколад;
  • продукти з глазур'ю;
  • заморожені десерти;
  • фруктові спереду     
                       

Ізомальт низькокалорійний замінник цукру на основі сахарози, отриманий із бурякового цукру. Він не коричневий, як цукор, і не розтріскується, тому його найчастіше використовують для  виготовлення їстівних прикрас. Кристали ізомальта — це замінник цукру, який на 100% не містить цукру та навіть допомагає запобігти карієсу. Ізомальт має майже такий самий солодкий профіль, як-от сахароза, але з половиною калорійності! Хоча ізомальт використовується в багатьох харчових продуктах, він є замінником цукру номер один у всьому світі в льодяниках і ідеально підходить для випікання.

Ізомальт від BENEO має нижчу гігроскопічність, ніж більшість поліолів, і набагато нижчий, ніж цукор. Він практично не вбирає вологу за кімнатної температури та порівняно стійкий до високої вологості. Ізомальт запобігає липкості або вологості зварених вкруту цукерок і пресованих м'ятних цукерок, тому навіть неупаковані продукти можна упакувати разом, що гарантує триваліший термін зберігання.

На відміну від інших поліолів, ізомальт робить чималий внесок у яскравість кольору покриттів, наприклад, жувальних гумок і жувальних цукерок, оскільки його можна наносити в одному процесі із сиропом. Ізомальт також створює візуально привабливі прозорі варені цукерки та льодяники.

Ізомальт може використовуватися для поліпшення смаку та має дуже схожий профіль на цукор — приблизно вдвічі слабкіший від сахарози. Використання дає змогу отримувати рецептури з дуже природним смаковим профілем, тому що, як і сахароза, вона майже не має охолоджувального ефекту. У поєднанні з високоінтенсивними підсолоджувачами він може створювати синергетичний профіль солодкості, не викликаючи неприємного смаку або посмаку.

Його м'яка солодкість сприяє кращому розкриттю аромату тонких і ніжних фруктових ароматів. У жувальній гумці без цукру або льодяників із фруктовим смаком це прекрасно доповнюється низькою розчинністю ізомальту, що покращує збереження смаку, а отже, збільшує задоволення. Оскільки ізомальт практично не вбирає вологу, він покращує хрусткість покриттів. Він також забезпечує гладку поверхню відкладених цукерок і льодяників, уникаючи гострих тріщин і країв, які можуть поставити під загрозу задоволення.

Харчова цінність ізомальта: 

  • Сприяє випуску продуктів без цукру
  • Безпечний для зубів
  • Знижує калорійність
  • Підтримує дієту з низьким глікемічним індексом

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.