Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

А Ви знаєте такі терміни?
Сьогодні у нас back to basics, повертаємося до азів кулінарних термінів. Напевне, комусь вони здадуться елементарними, а хтось, можливо, чув, але не вдумувався чи не цікавився. Нічого, ми зробимо це для Вас.
Темперування шоколаду - це охолодження отриманої, після розтоплення на водяній бані, маси до температури близько 30° швидкими рухами на твердій рівній поверхні. Саме під час темперування відбувається рівномірна кристалізація частинок какао-масла, яке є невід'ємною складовою шоколаду. Відомо, що, чим менше кристалів , тим смак шоколаду буде ніжнішим. Саме завдяки темперуванню на поверхні шоколаду не утворюється сірий наліт (жирове посивіння), вироби блискучі, тверді та "хрумкі".

Термостабільність ️- цей термін відноситься і до шоколаду, і до кондитерського декору, і до начинок. Така властивість дозволяє інгредієнту не згорати при високих температурах та залишатися м'яким після охолодження. Кажуть, що термостабільний шоколад витримує нагрівання аж до 220°.

Бісквіт Джоконда - мигдалевий бісквіт із мінімальною кількістю борошна. Так-так, названий на честь тієї самої Мони Лізи та є основою відомого торта "Опера". Він легко згортається у рулет, не тріскається, ідеально впитує сироп, проте не розмокає та не кришиться. Весь секрет у тому, що яйця тут збиваються не з цукром, а з мигдалево-цукровою пудрою.

Намелака - ну дуже вершковий крем. Він має ніжну, майже мусову, текстуру. Використовується як для декорування виробів, так і для багатошарових десертів: еклерів, профітролей тощо. Цікаво, що техніку його виготовлення розробила добре відома нам французька компанія Valrhona ️.

Горіхи Макадамія - унікальні в своєму роді . Вони не лише найдорожчі у світі, а й вирощується в меншій кількості навіть, аніж чорна ікра. Спокушають вони не тільки своїм вишуканим смаком, а ще й дуже корисні. Кажуть, що ці горіхи допомагають виводити холостерин з організму.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!