Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

А Ви знаєте такі терміни?
Щоразу підбирати терміни стає все важче. Але, поки ще маємо кілька "козирів" у рукаві.
Ловіть.
Антреме. Саме завдяки цьому десерту, у Франції можна було отримати статус маестро-кондитера. Основа його - мус, всередині якого заховані фруктові кулі, ягоди, кріпси, бісквіт, мигдалеве борошно, фісташки. Одним словом, все, на що вистачить вміння та фантазії кондитера. Такий десерт може містити в собі 5, а то й 6 шарів, абсолютно різних за своїми смаковими особливостями.

Фламбування або "обпікання полум'ям". Досі ведуться дебати - чи впливає цей процес на смак страви, чи більше таки для ефектної подачі . Для фламбування готову страву поливають спиртом, коньяком чи ромом (найвищої якості) та підпалюють. Вважається, що оволодіти мистецтвом фламбування може далеко не кожен, оскільки цей процес ризикований та доволі небезпечний.

Каллісон (не кальсони ). Традиційний французький десерт, що виготовляється з мигдалю, зацукрованих фруктів та глазурі. Кажуть, що за своїм смаком чимось нагадують марципани, проте, відрізняються формою. Це - немов пелюстка, нижній шар - прісне тісто, далі марципан або диня, а зверху - глазур. Цікаво, що даний десерт оповитий чималою кількістю легенд, проте, одна з них полюбилася сентиментальним французам найбільше. За цією легендою саме ці цукерки викликали посмішку на обличчі завжди зажуреної Жанни , нареченої короля Рене, під час їхнього весільного бенкету.

Панакота. Для усіх, хто від здивування підійняв брови, ми не будемо розповідати, що це десерт, виготовлений із вершків, молока та цукру, Ви й самі це прекрасно знаєте. Хочемо розповісти, що давним-давно, рецепт панакоти був не таким, яким ми знаємо його зараз. Спершу, вершки нагрівали з рибними кістками , додавали до них фрукти, ягоди та доводили до певної температури.. Як же потім ті кістки витягували , то вже зовсім інакше запитання. Добре, що ми живемо в епоху желатину .

Хлібний суп. Це обов'язкова складова північно-європейської кухні. Цю страву поїдають в Данії, Швеції, Фінляндії та Латвії.
Спершу, хлібні сухарі замочують у гарячій воді, з додаванням меду та цукру, на кілька годин. Коли основа готова, її підігрівають до певної температури, додаючи зварені в цукровому сиропі фрукти та збиті вершки. Страву подають холодною. Відверто, навіть не знаємо чи спробували б ми такий шедевр, а Ви?
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!