Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

А Ви знаєте такі терміни?
Сьогодні, ми продовжимо екскурс у світ десертів та їхніх складових. Підвищуємо рівень своєї кулінарної грамотності.
Меренга. Для більшості, красиве та не зовсім зрозуміле слово, а для нас з Вами - це не просто безе. Це - кулінарний шедевр. Італія, Франція та Швейцарія бачать цей десерт (чи доповнення для нього) по-своєму, але одна і та ж технологія прослідковується для кожного із них. Це збиті з цукром та запечені яєчні білки. Пам'ятаєте, як у дитинстві, ми ласували тим самим безе з тягучою серединкою? І для більшості із нас це була найсмачніша частина цього десерту.

Крем шантійї, інтригує? Якщо перекласти українською - це всього-навсього збиті вершки із додаванням ванілі. Вважається, що їхнім винахідником був француз у далекому 17 ст. У сьогоденні ж - універсальний інструмент для декору тортів, десертів, а також морозива.

Бонбон'єрка - не що інакше, як святково оформлена коробка для цукерок чи макарунс. Давним-давно, бонбон'єрки виготовлялися з дерева чи металу для тривалого зберігання цукерок. А вже сьогодні - це невід' ємний атрибут кожного кондитера.

Дзеркальна глазур - ефектне глянцеве покриття сучасних тортів та тістечок. Це краще, ніж "вишенька на торті", це своєрідний фініш. Важливо! Слідкуйте за температурою глазурі. Для фінішного покриття торта, достатньо 32°, а сам торт, перед покриттям, бажано охолодити. Важливо! Якщо плануєте використати глазур для формування "патьоків", її температура не повинна перевищувати 28°.

Супрем - ніжна начинка для тортів . В її складі - желатин, молоко, вершки, цукор, яєчні жовтки, білий шоколад та сік естрагона. Саме супрем може стати "фішкою" Ваших мусових тортів.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!