Кількість
|
Вартість
|
||
|
За основу рецептури і технологічного процесу виробництва були взяті народні рецепти і традиційний спосіб приготування макової начинки. Завдяки цьому продукт має класичний, чистий смак «знайомий з дитинства».
Продукт термостабільний, чудово витримує як випікання, так і низькотемпературне заморожування.
Мак олійний 30% (у зміненій формі), цукор, патока крохмальна, крохмаль кукурудзяний, клітковина соєва, ароматизатор «Ваніль», консервант (Е 200).
Продукт витримує нагрівання до температури 240 0 С тому може вноситись як до так і після теплової обробки.
Переваги:
- м’яка пластична структура
- зберігають колір, аромат і глянець після випікання
- не змінюють свої структурні властивості під час зберігання та випікання
- придатні для механічного дозування
Застосування:
- у відкритих і закритих виробах
- для наповнення і прошарування
- до і після випікання
Готова продукція:
- #nbsp;пироги, пиріжки, булочки, пончики#nbsp;
- #nbsp;пісочне печиво
- штруделі
- круасан, слойка
- мафіни
- рулети
- млинців
- ареники
- паляницік
- кутя
Оригінальна упаковка: ящик із гофрованого картону із пакетом - вкладишем, маса нетто пакувальної одиниці 15 кг
Фасування: від 500 грамів
Термін придатності до використання: 180 діб (від дати виробництва)