Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
306 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оберіть варіант
Характеристики
Країна виробника  Іспанія
Артикул виробника  100620
Поширити у соцмережах

Загущувач рослинного походження (мальтодекстрин кукурудзяний) 12DE. 

Мальтодекстрин SOSA-це наповнювач, отриманий з кукурудзяного крохмалю, який можна використовувати замість цукру, щоб збалансувати текстуру. Він також може діяти як загусник, наприклад, надаючи жувальну текстуру карамелі, і може поглинати олії. Мальтодекстрин також допомагає утримувати аромати, роблячи страви більш ароматними. Використовуйте в сорбетах, морозиві та багато іншого. Може також використовуватися для приготування пікантних страв, таких як напої і супи.

Це складна суміш молекул мальтози, глюкози, мальтотріозу та деяких полісахаридів. Використовується для приготування дуже густих, пастоподібних текстур.. Це складна суміш молекул мальтози, глюкози, мальтотріозу та деяких полісахаридів. Використовується для приготування дуже густих, пастоподібних текстур.
Мальтодекстрин з кукурудзи може бути використаний в якості гелеутворюючого агента. З агентом, наприклад, кокосове молоко може бути загущене до консистенції крему, текстура якого нагадує дуже жирний маслянистий крем, але насправді вона не більш калорійна, ніж кокосове молоко. З мальтодекстрином гелеві креми можна добре вводити в тюбики. Цікавий текстуризатор в молекулярній гастрономії.
Як використовувати: змішайте з рідиною і нанесіть при перемішуванні. дати відпочити 3-6 годин.
Застосування: будь-який тип рідини.
Примітка: нестабільний при замерзанні.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.