Кількість
|
Вартість
|
||
|
Марципан - це паста з ядер солодкого очищеного мигдалю добірної якості з додаванням цукру. Має типовий для марципану смак.
Маса середньої твердості, еластична, без кристалічного цукру, колір від блідо-жовтого до бежевого, з присмаком солодкого мигдалю, без гіркоти. Прекрасно піддається ліпленню.
Марципанова маса може бути використана в різних кондитерських виробах, начинках для цукерок та випіканні.#nbsp;Готова до вживання у чистому вигляді.
Марципан 27% більше підходить для обтяжки та моделювання.
Склад: цукор, мигдаль очищений 27%, вода, вологоутримуючий агент сорбіт Е420, глюкозний сироп, інвертний цукровий сироп, інвертаза.
Торгова марка: Lemke
Термін придатності до споживання: 12 міс.
Умови зберігання: зберігати вдалині від джерел тепла та сонячних променів при температурі від 10 до 20 °C
Рекомендації щодо застосування: використовується як наповнювач у кондитерських виробах, а також для виготовлення фігурок.
Країна походження: Німеччина
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла та вологи місці
Вага:#nbsp;12,5 кг
Артикул: 20060300001