Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральна мигдалева паста (марципан) 50%.
Мигдалева паста світло-жовтого кольору, зроблена з плодів мигдалевого дерева, без вмісту барвників.
Склад: мигдаль (52%), цукор (20%), глюкозний сироп (15%),
стабілізатори: сорбітовий сироп Е 420, гліцерин Е 422, мигдалевий ароматизатор (ідентичний натуральному), консервант: сорбінова кислота Е 200.
Мікробіологічні показники:
- Загальна кількість мікроорганізмів: <5000 КУО/г
- Ентеробактерії: <100 КУО/г
- Дріжджі та цвіль: <200 КУО/г
- Стафілококус Ауреус: <100 КУО/г
- Сальмонела: немає у 25#nbsp;г
Енергетична та харчова цінність в 100#nbsp;г продукту:
- Білки — 8,7%
- Жири — 25,7%
- Вуглеводи — 51,9%
- Вологість — 13%
- Енергетична цінність 441 ккал
Упаковка: 5 кг пластиковий контейнер
Термін зберігання: 12 місяців
В оригінальній і добре закритій упаковці за температури 15–20 °C відносної вологості не більш ніж 70%.