Кількість
|
Вартість
|
||
|
Марципан «Lemke» – зразок німецької якості, приготовлений з відбірного, солодкого, бланшованого (очищеного), зацукрованого мигдалю. У своєму складі має 52% мигдалю. Секрет цього рецепту німецького марципана — в точних пропорціях мигдалю, цукру та сиропів. Тут немає штучних барвників, консервантів, підсилювачів смаку. В продукті тільки натуральний мигдаль. Даний продукт білого кольору, з легкою жовтинкою, дуже еластичний і пластичний, не тріскається і не рветься при обтяжці тортів, навіть якщо його товщина декілька міліметрів. Консистенція ніжна, мілко дисперсна. Ідеальний для моделювання та обтяжки. Відмінно держить форму. Не гірчить, без кристалів цукру. Відмінно змішується з барвниками, не змінюючи інтенсивність кольору. Завдяки піддатливості мигдалево-цукрового матеріалу – із нього можна робити безліч кондитерських десертів.
Варіанти використання марципана 52% від компанії «Lemke»:
- обтяжка виробів з рівними та сферичними поверхнями;
- цукерки в шоколадній та цукровій глазурі (моцарткугель);
- прослойки нарізних, шаблонованих цукерок;
- марципановий хліб і батончики;
- начинка різдвяних штоленів;
- в різноманітній здобній випічці;
- марципанове печиво, в т.ч. відомі франкфуртські беенхени;
- марципанові випічні конверти;
- марципанові торти, начинки для тортів та тістечок;
- марципанове джелато;
- і навіть марципановий лікер.
Вага: 12,5 кг
Термін придатності: 6 міс
Країна походження: Німеччина
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла та вологи місці
Артикул: 20030800001