Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ой, товар боїться спеки!
При пересиланні є ймовірність втрати цілісності продукту.
Вибирайте той спосіб доставки, який вважаєте найбільш підходящим.
Смак цього надзвичайно вершкового молочного кувертюра родом з Папуа-Нової Гвінеї таїть в собі приємні солодкі нотки фундука з карамельним відтінком.
Вміст какао-продуктів: 36%
Вміст молока: 23,4%
Призначення: ідеальний продукт для приготування праліне, кондитерських виробів, для виготовлення ганашу. Шоколад підходить для виготовлення тістечок, цукерок, мусів, відливання форм, виготовлення шоколадної плитки, глазурування кондитерських виробів і для прикраси морозива.
Склад: какао-масло (30%), цукор, сухе незбиране молоко, какао-маса Папуа-Нова-Гвінея (5%), емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль.
В'язкість: -●●●●+
Призначення: ідеально підходить для приготування мусів, декорів, кондитерських виробів.
Упаковка: 1кг
Умови зберігання: У складі з постійною температурою 18ºC і відносною вологістю до 60%.
Виробник: Cacao Barry
Країна виробник: Бельгія
Артикул: CHM-Q35PAP-E1-U68