Кількість
|
Вартість
|
||
|
Можна робити фруктово-ягідні начинки в муссові, бісквітні тістечка і торти, в начинки для макаронів, корпусні цукерки, мармелад, нейтральний гель, гляссаж.
Важлива відмінність від простих пектинів - це хороше утримування вологи, що дуже важливо при розморожуванні.
Утримує вологу навіть в рідинах з 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%.
Термозворотний - незамінний фактор для нейтрального гелю і глясажу для покриття муссових виробів, без великої кількості цукру, в той час, як простий пектин просить цукор і не має оборотності.
Склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Вага: 50 г