Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

Рецепт кенді-бару
Сьогодні ми поділимося з Вами рецептом ідеального кенді-бару.
Торт - центральна фігура з основним лейтмотивом свята. Саме навколо нього викладається решта десертів. В ідеалі, торт повинен ефектно виділятися та привертати увагу.

Тістечка манго-маракуя для літніх івентів. Зверху - ніжне суфле із манго, всередині - мікс білого суфле з вершків та ароматної начинки з маракуї із кісточками (у нас у наявності за супер ціною), знизу - коржі з кокосової стружки.

Капкейки. Це фактично міні-торт із "шапкою" смачного крему та різними начинками, які тануть у роті.

Міні-тістечка. Наполеон, малиновий чізкейк, англійське брауні - яскравий їхній смак та тематичне оформлення ними, гарантують успіх.

Макарон - без коментарів, важко пройти, не помітивши їх.

Імбирні пряники.

Французька випічка - еклери та круасани.

Тарталетки.

Порційні десерти - муси, йогурти, креми, панакота, тірамісу.

Поп-кейки (лоліпопс).

І на додаток, не забувайте три "негласні" правила підготовки кенді-барів:
1. Підлаштовуємося під бюджет клієнта.
2. Визначаємо центральну композицію кенді-бару, навколо якої симетрично розставлятимемо решту десертів.
3. Проговорюємо з клієнтом тему та кольорову гаму.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!