Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

Секрети кондитерського велюру
Велюр є і буде одним із трендових декорів для тортів та тістечок. Погодьтесь, виглядає дуже стильно та й ніяк не впливає на смак самого виробу, оскільки покриває поверхню тонесеньким шаром та не проникає всередину.
На даний момент існує два способи декорування Вашого виробу велюром:
- придбати його в балончику
- приготувати самостійно.

Почнемо з останнього. Чи знали Ви, що для приготування велюру Вам знадобиться лише два інгредієнти, які завжди є у наявності в нашій онлайн крамниці (та й у шоу-румі теж)?

Отже, відкриваємо таємну таємницю - для велюру потрібно з'єднати шоколад та какао-масло в пропорції 1:1. Якщо потрібен темний велюр, використовуємо чорний чи молочний шоколад, якщо світлий або кольоровий - білий.
Спершу, окремо один від одного (шоколад та какао-масло мають різну температуру плавлення), розтоплюємо інгредієнти на водяній бані, а потім з'єднуємо між собою.
Далі залишається пофарбувати отриману масу жиророзчинними або гелевими барвниками (водорозчинні не завжди справляються з велюром) та "заправити" фарбопульт.

Дуже важливим є момент температури як велюру, так і виробу. Температура велюру не повинна перевищувати 30 градусів (хоча цей показник може коливатися в залежності від потужності фарбопульту), а виріб, який збираєтесь декорувати, бажано добряче "заморозити" (для мусових - в морозильній камері, для кремових - спершу в холодильній, потім, вирівнявши поверхню шпателем, у морозильній).

А далі - все просто. Робота, схожа на роботу з аерографом. Так само "будуємо" стінки, щоб велюр не розлітався по всій кухні, і декоруємо наш виріб на відстані 20-25 см.

Якщо ж Ви вже придбали велюр у балоні (вистачає для декору 8-9 тортів), процес декору буде ідентичним тому, що описали вище. Зазначимо лише, що мінусом такого велюру є обмежена виробниками палітра відтінків, а плюсом - те, що нам не потрібен фарбопульт.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!