Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист
CAFFITALIA
МАЙСТЕР-КЛАС:
"Знайомство з новинками
Sosa Ingredients"
Шеф: Дмитро Дударенко - провідний кондитер і шоколатьє
Місце проведення: Пекарня-кондитерська SHOco.

Основним завданням майстер-класу було познайомити учасників з новинками Sosa та навчити технологічним тонкощам в застосуванні у кондитерському виробництві
Увага була приділена і структурам, і сполученням смаку та аромату, і новим тенденціям в сучасній гастрономії
На МК Дмитро готував свої авторські десерти: Ягідна Opera, Кейк Lavadora і Кейк Rojo-negro, які розробив з використанням високотехнологічної та інноваційної продукції Sosa
Смородина компоте Sosa використовувалася для ягідного ганашу і крему в складі десерту Ягідна Opera.
Сублімовані фрукти Sosa: вишня і суниця, увійшли до складу бісквіту Джоконда і внесли тонкі фруктові нотки, а ніжний рожевий відтінок коржу надав порошок буряковий Sosa.
При створенні віртуозного десерту кейк Rojo-negro Дмитро Дударенко познайомив з пастою Mont Blanc Sosa для шоколадного крему.
Шоколадний велюр був пофарбований жиророзчинним порошковим фарбником Sosа.
Кейк Rojo-negro
В якості текстуризатора пісочної основи кейку Lavadora Дмитро використовував Мальтодекстрин Sosa, продемонструвавши можливості цього інгредієнта
Для просочення бісквіту він запропонував конфітюр манго
До складу конфітюру манго увійшли маракуя компоте та кріспи маракуя вологостійкі Sosa.
А для бісквіту Юзу був запропонований компоте Юзу Sosa.
Рівний насичений колір гляссажа Дмитро створив за допомогою водорозчинного барвника Sosa і кандурину золото Sosa.
Кейку Lavadora
ХОЧУ НА МАЙСТЕР-КЛАС
Підпишіться, щоб дізнаватися першими про майбутні події