Кількість
|
Вартість
|
||
|
"FlexFiber- Клітковина з насіння коричневого та золотистого льону. Ідеально підходить для загущення соусів і кулі і не тільки.
Flaxfiber- має чудову здатність до згущення та стабілізації, а також має абсолютно нейтральний смак. Його можна використовувати для згущення, емульгування та стабілізації кремів, ганашів або мусів і навіть для покращення текстури випеченого тіста.
Це дійсно чудовий інгредієнт, який зробить революцію в харчовій промисловості.
Крім того, ці функції можливі для спиртових і кислотни середовищ.
ПЕРЕВАГИ
• Емульгатор 100% рослинного походження
• У декларації інгредієнтів він вважається волокном
(не вважається добавкою).
• Емульгує гарячі та холодні середовища.
• Покращує текстуру продуктів при розморожуванні
• Працює в кислотних препаратах"