Кількість
|
Вартість
|
||
|
Середні шоколадні краплі (11000 шт в кг) для випікання при температурі до 200°C, зі спокусливим хрустом та яскравим шоколадним смаком.
Шоколад темний термостійкий (краплі) Callebaut застосовується для покриття готових кондитерських виробів (торти, тістечка, кейк-попси, капкейки і т.д.) і для додавання безпосередньо в випічку (мафіни, кекси, печиво).
Виготовлений з натурального темного шоколаду, витримує температуру до 220 С, зберігає форму, як на поверхні, так і всередині кондитерських виробів.
Вміст: мін. какао 48%, жир 27,8%
Плинність (-●○○○○+)
Енергетична цінність: 504 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 5,7 г - жири 27,8 г - вуглеводи 52,4 г
Термін придатності: 24 місяці
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C
Країна виробник: Бельгія