Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад темний термостійкий (краплі) Callebaut застосовується для покриття готових кондитерських виробів (торти, тістечка, кейк-попси, капкейки і т.д.) і для додавання безпосередньо в випічку (мафіни, кекси, печиво). Виготовлений з натурального темного шоколаду, витримує температуру до 220 С (плинність - 1 крапля), зберігає форму, як на поверхні, так і всередині кондитерських виробів.
Країна виробник: Бельгія (Barry Callebaut).
Вміст: мін. какао продукту 48%, молока 0%, жир 27,8%
Термін придатності: 12 міс.
Зберігати при температурі +12 - 20 С і відносній вологості 70%.
Краплі середнього розміру, 11000 шт в кг.
Вага: 1 кг
Артикул: VH-9410CTM (17690) Фасування: Best Way Foods
Артикул: VH-9410-554(17691)