Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра Dolomiti-ця термостабільна волого-жиростійка пудра дуже дрібного помелу.
Така цукрова пудра зберігає первозданний зовнішній вигляд і смак на поверхні будь - яких хлібобулочних і кондитерських виробів-не злежується, не тане і не комкуется.
Термостабільна пудра відмінно підійде для прикраси не тільки сухих кондитерських виробів, але і пончиків, панкейків, відкритих фруктових пирогів, капкейків і мафінів.
Рекомендується для всіх виробів з жирною або вологою поверхнею.
Склад: декстроза, пшеничний крохмаль, рослинний жир, гідрогенізований рослинний жир, ванільний ароматизатор.
Харчова цінність 100 г: вуглеводи - 93,12 г, білки - 0,0 г, Жири - 4,95 г.
Енергетична цінність: 421 ккал.
Термін зберігання 12 місяців.