Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Вершки рослинні солодкі Біанко Бріо, 26,5%, 1 л

Немає в наявності
Артикул: 18287
115 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Поширити у соцмережах

Рослинний крем "Бьянко Бріо"#nbsp;жирністю 26,5%, при збиванні збільшуються в обсязі до 4 разів і довго зберігають обсяг. У готових виробах - зберігають стабільність і не осідають.
Відрізняються легким ванільним смаком, що не перебиває смак і аромат основних компонентів виробів.
Готовий крем використовується для начинки тортів, тістечок, і для їх декорування в кондитерському виробництві, а також для приготування різноманітних десертів.
Для посилення смакових якостей і поліпшення зовнішнього вигляду десертів рекомендується використовувати крем "Бьянко Бріо" в поєднанні з фруктовими топінгами і наповнювачами.

"Бьянко Бріо" можна змішувати з заварними, з масляними кремами, сирними масами, йогуртами тощо.

Можна використовувати "Бьянко Бріо" для приготування морозива (для поліпшення смакових якостей) м'якого морозива, яке залишається м'яким навіть при t рівною.

Рослинний крем "Бьянко Бріо" добре стабілізується за допомогою желатину, фондів і фруктових паст "Мастер Мартіні".
Отриманий крем механічно стабільний, при розрізанні дає рівний зріз, у виробі стійкий при заморожуванні, розморожуванні, має яскраво виражений смак.

Поради: Попередньо охолодити «Б'янко Бріо» при t = + 2.. + 6 °С 24 години. Потім помістити в ємність так, щоб вершки покривали вінчик міксера на 1/3. Збивати 2 хвилини на малих обертах, потім включити середню швидкість і збити до готовності, близько 3 хвилин, але не перебивати. Готовий крем використовується відразу після збивання.

Термін і умови зберігання: 12 при температурі від +2 до + 20 °С в сухому місці..

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.