Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Усі поля обов'язкові до заповнення
Прізвище та ім’я
Email
Телефон
В мене є промокод
Доставка
Тип оплати
Контактні дані для доставки

Мінімальна сума замовлення: 100 грн
Ми НЕ працюємо за Накладними платежами!
Я надаю згоду на обробку своїх персональних даних, що були отримані ТОВ "Кафіталія"
Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

Як відрізнити натуральний какао-порошок від сурогату ?
It is necessary to choose a visual aid that is appropriate for the material and audience.
Якщо в крамниці ми обираємо продукти, враховуючи такі фактори як сезонність, зовнішній вигляд, запах, ціна, то обирати шоколад потрібно, виходячи з кінцевої цілі його використання.
Першими цей ароматний напій стали готувати індіанці. Вони розтирали какао-боби, змішували їх з водою та спеціями, а для поживності додавали кукурудзяну муку. В той час какао не лише втамовувало спрагу, а й голод. Напій виходив густим, проте досить гірким на смак.

Згодом європейці, які познайомилися з новим продуктом завдяки Колумбу, почали додавати в напій цукор, молоко чи вершки і отримали напій, знайомий нам з дитинства.

Натуральний какао-порошок - дуже і дуже корисний продукт. Він підвищує рівень антиоксидантів в крові, стабілізує тиск і серцевий ритм, полегшує болісний кашель, перешкоджає розвитку карієсу і, звичайно ж, підіймає настрій.

Як обрати какао?
  • озчинні какао-напої не мають нічого спільного з натуральним какао. Навіть не затримуйте на них погляд;
  • на етикетці також повинна бути вказана масова частка жирів, що свідчить про наявність масла, найціннішого компонента бобів. В хорошому какао він повинен бути не нижче 10-12%;
  • якісний какао-порошок має насичений колір, глибокий шоколадний аромат і гіркуватий смак;
  • структура порошку повинна бути однорідною та схожою на пудру, без грудок і крупинок;
  • відрізнити якісне какао можна за допомогою простого прийому: якщо розтерти порошок між пальцями, він не осиплеться повністю, а залишить на шкірі жирнуватий коричневий наліт.
  • алкалізований какао. В процесі алкалізації знижується кислотність какао, тому його смак стає більш насиченим і м'яким.Алкалізованний какао має більш темний, яскравий, іноді навіть червонуватий колір. На відміну від звичайного какао, його не потрібно варити, достатньо просто залити гарячою рідиною.
Термін зберігання алкалізованого какао вдвічі перевищує термін зберігання звичайного какао. Алкалізованний какао-порошок дає більш насичений колір, що дозволяє зменшити його кількість в продуктах від 20 до 50%.