Шоколад кувертюр Ruby Callebaut 47,3 % (Бельгія), 2,5 кг
Callebaut
1455,00
Бельгійський шоколад в каллетах діаметром 1,5-1,7 см.
Шоколад без барвників і ароматизаторів, приготований зі спеціального сорту какао-бобів зі смаком фруктової кислинки і вершкової легкістю.
У складі немає фруктів і ягід, тільки натуральні рубінові какао-боби.
В'язкість -●●●+
Призначення: глазурування цукерок, відлив шоколадних фігур, формування цукерок, виготовлення різного шоколадного декору, виготовлення ганашу.
Виробник: Callebaut
Країна виробника: Бельгія
Упаковка: 2,5 кг
Термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла та вологи місці.
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
В мене є промокод:
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ