Call Close
Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
Cart
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
В мене є промокод:

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

Я гуртовий покупець і мене цікавить оптовий прайс-лист

БЛОГИ

Рецепт кенді-бару
Сьогодні ми поділимося з Вами рецептом ідеального кенді-бару.
Торт - центральна фігура з основним лейтмотивом свята. Саме навколо нього викладається решта десертів. В ідеалі, торт повинен ефектно виділятися та привертати увагу.

Тістечка манго-маракуя для літніх івентів. Зверху - ніжне суфле із манго, всередині - мікс білого суфле з вершків та ароматної начинки з маракуї із кісточками (у нас у наявності за супер ціною), знизу - коржі з кокосової стружки.

Капкейки. Це фактично міні-торт із "шапкою" смачного крему та різними начинками, які тануть у роті.

Міні-тістечка. Наполеон, малиновий чізкейк, англійське брауні - яскравий їхній смак та тематичне оформлення ними, гарантують успіх.

Макарон - без коментарів, важко пройти, не помітивши їх.

Імбирні пряники.

Французька випічка - еклери та круасани.

Тарталетки.

Порційні десерти - муси, йогурти, креми, панакота, тірамісу.

Поп-кейки (лоліпопс).

І на додаток, не забувайте три "негласні" правила підготовки кенді-барів:
1. Підлаштовуємося під бюджет клієнта.
2. Визначаємо центральну композицію кенді-бару, навколо якої симетрично розставлятимемо решту десертів.
3. Проговорюємо з клієнтом тему та кольорову гаму.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!