Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Білий шоколад S2 25.5%, Callebaut, 500 г

Немає в наявності
Артикул: 18391
210 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Країна виробника  Бельгія
В'язкість (текучість)  -●●○○○+
Поширити у соцмережах

Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 підходить для виливки середніх та великих порожніх фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.
Виконаний у формі дисків діаметром 8-10 мм.
Відмінно підійде для ліплення та моделювання.
Натуральний білий шоколад з мінімальною кількістю какао, що містить у складі 25,5%.
Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів переважно Форастеро із Західної Африки.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати та використовувати при температурі 26-27ºС.
Або, якщо вам неважливий зовнішній вигляд шоколадних цукерок, бельгійський шоколад дуже смачний як самодостатній десерт.
Умови та термін зберігання: зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.
Виробник: Callebaut
Заводська упаковка: 10 кг

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.