Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глюкозний сироп 43%. Солодкий, прозорий, безбарвний сироп.
Склад: глюкозний сироп (з кукурудзи, пшениці), вода.
Призначення: використовується для морозива,при виготовленні мастики (надає їй еластичності), карамелі (запобігає зацукровуванню), цукрової помадки, морозива, глазурі. Глюкоза часто використовується в консервації і випічці хлібобулочних виробів, а також у виробництві пива, також можна її використовувати в якості підсолоджувача для холодного чаю, лимонаду, мохіто.
Технологічні рекомендації із застосування: при нагріванні до 40-50 градусів сироп глюкози стає більш текучим. Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози.
Виробник: Laped
Країна виробника: Італія
Упаковка: 5 кг
Фасовка: 1 кг
Термін зберігання: 12місяців
Умови зберігання: Тримати у темному прохолодному приміщенні у щільно-зчиненій ємності.