Кількість
|
Вартість
|
||
|
Призначення: використовується для виготовлення шоколадних виробів,декору і глазурі, для покриття і начинок цукерок, морозива, борошняних та кондитерських виробів.
Органолептичні характеристики: порошок насиченого темно-коричневого кольору, має виражений аромат смажених какао-бобів, дрібний помел. Жирність 22-24%.
Стійкий до високих температур, зберігає насиченість кольору і аромату в готовому виробі.
Алкалізація застосовується для зниження кислотності какао, що прибирає зайву гіркоту і кислуватий присмак, повноцінно розкриває аромат, а так вже прискорює процес приготування, тому що не вимагає попереднього кип'ятіння.
Алкалізованний какао-порошок при використанні в кондитерській і хлібопекарській промисловості зменшує дозування (від звичайного какао) від 20 до 50%.
Виробник: Master Martini
Країна виробника: Італія
Упаковка: фольгований пакет 1 кг, 5 пачок в коробці
Термін придатності: 18 місяців.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 ° С при відносній вологості 70%.
Артикул: AR48WA