Кількість
|
Вартість
|
||
|
Універсальний поліпшувач використовується як препарат, що поліпшує властивості борошна і застосовується в хлібопекарській промисловості при виробництві хлібобулочних і здобних виробів.
Склад: борошно пшеничне, компонент проти грудкування: карбонат кальцію Е170, cоевая борошно, емульгатор Е 472е, аскорбінова кислота Е 300, ферменти
Призначення: покращує структурно механічні властивості тіста; - покращує формостійкість тестових заготовок під час остаточної растойка; - покращує і надає чудовий обсяг виробам; - сприяє утворенню рівномірної пористості м'якушки; - відбілює м'якуш; - вироби набувають красиву золотисту скориночку; - продовжує м'якість і свіжість м'якушки.
Виробник: Puratos
Країна виробника: Україна
Упаковка: 15 кг мішок
Термін зберігання: 6 місяців.
Умови зберігання: зберігати в сухому місці (відносна вологість не більше 75%) при температурі не більше +25 0С .
Увага: багатошаровий мішок з внутрішнім поліетиленовим шаром (3 шари), маса нетто 15 кг. Добре закривати упаковку після кожного використання протягом всього терміну придатності.