Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бельгійський шоколад в каллетах діаметром 1,5-1,7 см.
Шоколад без барвників і ароматизаторів, приготований зі спеціального сорту какао-бобів зі смаком фруктової кислинки і вершкової легкістю.
У складі немає фруктів і ягід, тільки натуральні рубінові какао-боби.
В'язкість -●●●+
Призначення: глазурування цукерок, відлив шоколадних фігур, формування цукерок, виготовлення різного шоколадного декору, виготовлення ганашу.
Виробник: Callebaut
Країна виробника: Бельгія
Оригінальні упаковки: 10 кг
Фасовка: від 100 г
Термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла та вологи місці.