Кількість
|
Вартість
|
||
|
Псиллиум-це харчові волокна, на 85-95% складаються з розчинної клітковини, тому дана добавка чудово нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Зменшує відчуття голоду, очищає кишечник, стабілізує процес травлення. Підходить в якості харчової добавки для профілактики цукрового діабету і є сильним ентеросорбентом, який виводить з організму шкідливі речовини.
У псілліума є кулінарна особливість - він відмінно вбирає вологу, формуючи при цьому гелеподібну масу. Це робить його ключовим компонентом низьковуглеводної і безглютенової випічки. Псілліум можна додавати і в традиційну випічку для більшої легкості, підвищення в ній вмісту клітковини і зниження калорійності.
Псиллиум-визнаний одним з кращих натуральних джерел білка і рослинної клітковини серед людей, які дотримуються дієтичного харчування.
Властивості: волокно, здатне поглинати рідини, утворюючи в'язкий і прозорий гель.
Спосіб застосування: наносити в суміші з іншими твердими речовинами або рідинами при сильному перемішуванні.
Сфера використання: для забезпечення опари в безглютеновому тесті, такому як тісто для хліба і випічки.
Зробити маси більш легкими в роботі і менше липнути в руках. Він також використовується як замінник яєць.
Походження: насіння подорожника
Склад: порошок подорожника.
Дозування: 20-40 г /кг