Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Декстроза (моногідрат глюкози), Laped, 1 кг

В наявності
Артикул: 18725
190 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оберіть варіант
Характеристики
Країна виробника  Італія
Поширити у соцмережах

Моногідрат декстрози (глюкоза)#nbsp;- це білий солодкий на смак кристалічний порошок без стороннього присмаку, добре розчинний у воді.#nbsp;
Декстроза виходить в результаті гідролізу крохмалю, одержуваного з різних джерел. Являє собою очищену і кристалізовану Д-глюкозу, що містить одну молекулу води. Декстроза міститься в організмі людини у вигляді цукру.
Декстрозу рекомендують використовувати при виготовленні морозива, заморожених десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів (торти, бісквіти, цукерки, печиво, праліне, вафлі, хліб), а також напоїв.
Декстроза має знижений в порівнянні з цукром коефіцієнт солодощі - 30 проти 100

Коли слід застосовувати декстрозу?
- коли ви хочете знизити солодкість і/або калорійність готових солодощів і напоїв;
- коли ви хочете отримати ідеально гладкий не закристалізований крем;
- при приготуванні айсинга або цукрової глазурі для збільшення гнучкості готових виробів;
- для створення ефекту прохолоди;
- для зниження показника активності води;
- у тому випадку, якщо потрібно домогтися ідеально гладкої структури готового виробу.

Декстроза розкриває горизонти для виробництва різноманітних десертів і покращує їх зовнішній вигляд:

 

  • Підходить для виробництва спеціального харчування: спортивного, дієтичного та лікувального, а також різних біодобавок.
  • Вироби, в які була додана декстроза, мають більш насичений смак і колір начинки, крім того, вони довше зберігають м'якість.
  • Декстроза робить смак готових виробів і напоїв більш тонким, посилюючи їх аромат, при цьому не змінюючи і не заглушаючи його.
  • При використанні в консервах-допомагає зберігає натуральний колір консервованих продуктів.
  • Дуже рекомендується використання декстрози при виробництві морозива. Декстроза знижує температуру замерзання морозива, через що його структура стає більш приємною.

Важливо:#nbsp;замінити всю сахарозу на декстрозу не можна, так як таке морозиво буде занадто швидко танути, та й на смак буде не таким приємним.
Склад:#nbsp;кристалічний порошок, отриманий з розчину гідролізованого крохмалю.
Добуто:#nbsp;з кукурудзи.
Не містить ГМО.
Харчова цінність: 100 г продукту містить вуглеводів - 91 г, з яких цукру - 91 г, білків - 0 г, жирів - 0 г, з яких насичені - 0 г, солі - 0 г.
Поживна цінність: 1551 кДЖ/365 Ккал
Термін придатності до споживання:#nbsp;24 місяці
Умови зберігання:#nbsp;зберігати в сухому прохолодному місці. Упаковку слід закривати після використання.
Заводська упаковка: картонний мішок вагою 10 кг

Фасування: 1 кг
Виробник:#nbsp;Laped (Італія)

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.