Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чисте какао-масло, отримане з цільних обсмажених какао бобів, має нейтральний смак і колір, у формі дрібних каллет. Ключовий інгредієнт для будь-якого креативного шоколатьє.
Какао-масло від Callebaut® виготовляється з високоякісних цілісних обсмажених какао-бобів.
Найчистіше на 100%, має нейтральний смак і колір.
Це відмінна основа для змішування барвників і подальшого нанесення розпилювачем.
Крім того, цей інгредієнт може компенсувати плинність вашого шоколаду.
Додавши до загального обсягу вашого шоколаду від 1% до 8% какао-масла, ви отримаєте менш рідкий шоколад.
Ідеально підходить для відливання тонких і дуже тонких форм та глазурування.
Більш того, він підсилює блиск і дзвінкий тріск шоколаду в формованих і глазурованих виробах.
Вміст: жир 100%
Енергетична цінність: 900 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 0,0 г - жири 100 г - вуглеводи 0,0 г
Термін придатності: 24 місяці
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C