Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ой, товар боїться спеки!
При пересиланні є ймовірність втрати цілісності продукту.
Вибирайте той спосіб доставки, який вважаєте найбільш підходящим.
Розкішний молочний шоколад 40% володіє тонким смаком молочно-ніжного шоколаду. А насиченість додають нотки фундука та карамелі. Какао-боби сорту Forastero.
Вміст какао-продуктів: 40,5 %
Вміст молока: 20,8%
Призначення: ідеальний продукт для приготування праліне, кондитерських виробів, для виготовлення ганашу. Шоколад підходить для виготовлення тістечок, цукерок, мусів, відливання форм, виготовлення шоколадної плитки, глазурування кондитерських виробів і для прикраси морозива.
Склад: цукор, какао маса Гана, какао масло, сухе молоко, соєвий лецитин, натуральний ванільний порошок.
В'язкість: -●●●●+
Призначення: ідеально підходить для приготування мусів, декорів, кондитерських виробів.
Упаковка: 1кг
Термін зберігання:18 місяців
Умови зберігання: У складі з постійною температурою 18ºC і відносною вологістю до 60%.
Виробник: Cacao Barry
Країна виробник: Бельгія