Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Поліпшувач S500 Кімо Лонг Акті Плюс (S500 Kimo Long A+), Puratos, 10 кг

В наявності
Артикул: 14738
2 550 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оберіть варіант
Характеристики
Країна виробника  Україна
Поширити у соцмережах

S500 Кімо Лонг Акті Плюс - спеціалізований комплексний поліпшувач для виробництва дріжджових виробів за технологією заморозки до розстійки.

Призначений для вирішення основних проблем технології UFF: збереження структурно-механічних властивостей клейковинного каркасу тістових заготовок при зберіганні в морозильній камері при мінус 18°С до 6 місяців, що дозволяє уникнути погіршення зовнішнього вигляду і об’єму готових виробів після наступної розстійки і випікання.

Рекомендації по використанню покращувача і технології UFF:
Для забезпечення максимальної якості готових виробів, вироблених за технологією UFF (заморозка перед розстійкою) необхідно дотримуватися основних правил:
- використання якісного борошна з кількістю білка більше 12% і високим вмістом
клейковини;
- зменшити температуру тіста до: 18-21°С для хліба і хлібобулочних виробів та 10-15°С для листково-дріжджових виробів, щоб уникнути активізації дріжджів, що призводить до їхньої подальшої загибелі при заморожуванні в камері швидкої заморозки;
- уникати попередньої розстійки тіста;
- збільшити закладку дріжджів на 50-100% залежно від якості дріжджів, температури тіста, часу відлежування тіста до оброблення і т.д.;
- налаштувати оптимальні параметри заморозки в камері швидкої заморозки: від мінус 25°С до -30°С, швидкість потоку повітря - 3-5 метрів в секунду. Якщо температура «шокової заморозки» вище мінус 25°С, то буде відбуватися зародження великих кристалів льоду, що руйнують структуру клейковинного каркасу. Якщо температура «шокової заморозки» нижче - 30°С, то прискорюється загибель дріжджових клітин;
- забезпечити дефростацію

Дозування:
Рекомендоване дозування до маси борошна: 2,0-4,0% (2-4 кг на 100 кг борошна) в залежності від терміну зберігання тестових заготовок в морозильній камері при мінус 18°С:
до 1 місяця зберігання в морозильній камері рекомендується дозування 2% до маси борошна;
від 1 до 3 місяців зберігання в морозильній камері – рекомендується дозування 3%;
від 3 до 6 місяців зберігання в морозильній камері – рекомендується дозування 4%;

Використовується як для однофазного, так і для двофазного (опара) процесів приготування тіста; поліпшувач додається безпосередньо в борошно при замішуванні тіста.

Склад:#nbsp;клейковина пшенична, декстроза, борошно пшеничне вищого ґатунку, емульгатор Е472е, агент проти комкування карбонат кальцію Е170, ферменти( амілази, ксиланази), аскорбінова кислота Е300.
Зовнішній вигляд: по кольору світло-кремовий порошок

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в сухому місці (відносна
вологість не більше 75%) при температурі не більше +250С протягом 12 місяців.
Зберігання після відкриття: добре закривати упаковку після кожного використання
протягом всього терміну придатності при вказаній температурі та відносній вологості. Зберігати далеко від прямих сонячних променів.

Упаковка: багатошаровий мішок з внутрішнім поліетиленовим шаром
Маса нетто: 10 кг
Країна виробництва поліпшувача: Україна
Країна виробництва функціональних інгредієнтів: Бельгія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.