Кількість
|
Вартість
|
||
|
Корпуси зроблені із 100% чорного бельгійського шоколаду, має звінкий тріск та інтенсивний смак.
Призначення: застосовуються для швидкого виготовлення трюфелів, трюфельних цукерок і деяких видів корпусних цукерок.
Технологічні рекомендації із застосування: як правило капсула заповнюється ганашем (емульсією) чи будь-яким видом начинки. Далі отвір запечатується розтопленим шоколадом, що зберігає оригінальний смак, запобігає витікання начинки і збільшує термін придатності виробу. Сфери досить легко піддаються глазурування, обсипання і іншим видам зовнішньої обробки.
Виробник: Сallebaut
Країна виробника: Бельгія
Упаковка: 126 штук. Діаметр корпусу: 25 мм
Термін зберігання: 12 місяців
Умови зберігання: Зберігати в сухому місці