Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мастика для покриття біла Master Martini є ідеальною цукровою пастою для покриття тортів та капкейків. Зберігає свою форму та текстуру навіть за високих температур. Вона залишається бездоганною на тортах навіть із холодильника, тому що не виділяє конденсат на поверхні. Чистий білий колір і унікальний аромат.
Напівфабрикат для професійного використання у кондитерській справі. Ніжна на смак, зручна в застосуванні та очищається в процесі обробки, забезпечуючи високі властивості: пластичність, відмінну консистенцію, зручність.
Поради щодо зберігання: після розтину цукрову масу найкраще зберігати загорнутою в харчову плівку в щільно закритій тарі, в сухому, захищеному від світла місці. Щоб цукрова маса краще прилипла до бісквітного тіста, нанесіть тонкий шар крему на основі вершкового масла або маргарину.
Умови зберігання:#nbsp;зберігати в сухому прохолодному місці при +2 - +5 градусів Цельсія.
Склад цукрової маси (мастики): цукор, патока, крохмаль, рослинний (пальмово) -ядровий) жир, вода, субстанції зволожувач (Е422), загусник (Е466), барвник (Е171), ароматизатори.
Термін зберігання: 24 місяці