Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська суміш "Фіорфіоре Крапфен" - це пекарський напівфабрикат для професійного використання, застосовується для випічки у фритюрі донатів, берлінерів та крапфенів (пончиків).
Krapfen#nbsp;- це німецьке традиційне кондитерський виріб з солодкого дріжджового тіста («крáпфен» - від древневерхненемецкий kraffo, "Крапф" - пампушка).#nbsp;
Він схожий на берлінер, але відрізняється розміром.
Крапфен набагато менший, аніж берлінер.
Солодкі або солоні пончики, в основному наповнені начинкою, які випечені у фритюрі.
Має переваги у порівнянні з виробами отриманим за традиційними рецептурами:
- технологічний процес значно спрощується і скорочується, так як приготування йде безопарним способом;
- м якуш з ідеальною дрібнопористою структурою, що сприяє продовженню терміну реалізації;
- має хороші органолептичні показники (приємний смак).
Базова рецептура:
Фіорфіоре Крапфен - 1000 гр., Вода - 410 гр., Маргарин (масло) - 50 гр., Дріжджі - 35 гр.
Упаковка: 25 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.