Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високоякісна готова до використання цукрова помадка білосніжного кольору для глазурування кондитерських виробів та паски.
Глазур цукрова "Помадка" використовується в кондитерському виробництві для глазурування паски, кексів, пряників, булочок, печива та інших кондитерських виробів.
Переваги
- Простота у використанні
- Має традиційний смак
- Прекрасно поєднується з харчовими барвниками
- Має чистий білий колір
- Не липне та не тягнеться під час розрізання
- Підлягає заморожування й дефростації
- Може використовуватися як начинка для цукерок
Технологія приготування
Для приготування шоколадної маси для ліплення, шоколадну глазур розігріти до температури 40 °C.
Окремо розігріти помадку до температури 35 °C, потім з'єднати компоненти в однорідну масу.
Для виготовлення начинок для цукерок у шоколадну масу додати алкоголь, цукати, горіхи. Для приготування покриття з'єднати розтоплену помадку з розтопленою глазур'ю, все перемішати, перемішати та покрити готовий виріб.
Склад: цукор, сироп глюкози, емульгатор Е 471, харчова кислота Е 330.
Рекомендація щодо застосування: готова до застосування, можна застосовувати з додаванням 5-10% води.