Інтернет-магазин CAFFITALIA
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Фондант (Fondant), Zeelandia, 14 кг

В наявності
Артикул: 19258
230 грн/кг
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
кг
Поширити у соцмережах

Високоякісна готова до використання цукрова помадка білосніжного кольору для глазурування кондитерських виробів та паски.

Глазур цукрова "Помадка" використовується в кондитерському виробництві для глазурування паски, кексів, пряників, булочок, печива та інших кондитерських виробів.

 

Переваги

  • Простота у використанні
  • Має традиційний смак
  • Прекрасно поєднується з харчовими барвниками
  • Має чистий білий колір
  • Не липне та не тягнеться під час розрізання
  • Підлягає заморожування й дефростації
  • Може використовуватися як начинка для цукерок

Технологія приготування

Для приготування шоколадної маси для ліплення, шоколадну глазур розігріти до температури 40 °C.

Окремо розігріти помадку до температури 35 °C, потім з'єднати компоненти в однорідну масу.

Для виготовлення начинок для цукерок у шоколадну масу додати алкоголь, цукати, горіхи. Для приготування покриття з'єднати розтоплену помадку з розтопленою глазур'ю, все перемішати, перемішати та покрити готовий виріб.

Склад: цукор, сироп глюкози, емульгатор Е 471, харчова кислота Е 330.

Рекомендація щодо застосування: готова до застосування, можна застосовувати з додаванням 5-10% води.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.