Кількість
|
Вартість
|
||
|
Максимально текучий молочний шоколад для глазурування морозива. Молочний шоколад для глазурування морозива володіє урівноваженим смаком какао, молока і карамелі, надає десертам насичений теплий колір і яскравий аромат.
Високий вміст какао-масла гарантує швидке затвердіння і дуже гнучку структуру.
Призначення: шоколад ідеально підходить для занурення і глазурування м'якого морозива, батончиків, тістечок або заморожених десертів. Солодощі, покриті шаром шоколаду, не розтріскуються при застиганні навіть на глибокій заморозці.
Технологічні рекомендації із застосування: розтопити до 45°C (не потрібно темперувати), занурити морозиво і створити покриття кращою товщини - шоколад затвердіє протягом декількох секунд і ви отримаєте привабливий і апетитний десерт з інтенсивним смаком шоколаду.
Прекрасно поєднується не тільки з класичними видами морозива, а й з цитрусовими сорбетами.
Вміст: мін. какао продукту 40.7%, молока 17%, жир 45.5%
Походження какао-бобів: східноафриканські какао-боби різновиду Форастеро.
В'язкість: -●●●●●+
Виробник: Callebaut
Країна виробника: Бельгія
Упаковка: 2,5кг
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла та вологи місці
Артикул: ICE-45-MNV-552