Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколадний ганаш зі смаком шампанського.
Він має багатий ніжним вершковим смаком, залишає приємне відчуття в роті. Crème a La Carte Marc de Champagne відрізняється унікальною технологічною стабільністю і має тривалий термін зберігання в складі цукерок.
Склад: білий шоколад (59%), цукор, масло какао, сухе молоко, емульгатор, соєвий лецитин, натуральний аромат ваніль, вершки (24%), лікер Marc de Champagne (7%), цукор, концентрована сироватка, молочні білки.
Призначення: готова начинка для використання.
Технологічні рекомендації із застосування: Він не вимагає темперування (його потрібно злегка підігріти при температурі не більше 35 ° C).після розм'якшення ганаш набуває потрібну текстуру для використання в формованих виробах з шоколаду, наприклад, в цукерках, шоколадних батончиках і чашечках.
Технологічні рекомендації із застосування:
Виробник: Cacao Barry
Країна виробника: Бельгія
Упаковка: 5 кг
Термін зберігання:12 місяців