Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якісне#nbsp;очищене#nbsp;сире#nbsp;насіння гарбуза.#nbsp;Україна.#nbsp;Це не#nbsp;голонасінньове, а автентичне#nbsp;класичне#nbsp;насіння, очищене#nbsp;від лушпиння.
За вмістом цинку гарбузове насіння в трійці лідерів: всього 30 гр насіння заповнюють до 70% добової потреби в цьому мікроелементі. Так як насіння багаті на 30-50% гарбузовим маслом, їх часто вживають люди, які дотримуються вегетаріанства або під час посту, як заміну тваринних жирів. Гарбузове насіння дають ослабленим людям як загальнозміцнюючий засіб.
Насіння гарбуза містить#nbsp;L-аргініну більше, ніж інші продукти. Спільно з цинком він впливає на весь організм: бере участь у синтезі тестостерону, нормалізує#nbsp;функцію передміхурової залози, покращує#nbsp;стан серцево – судинної системи, впливають на еректильну функцію, що позитивно позначається на статевій функції.
В оболонці гарбузового насіння міститься кукурбитин, який паралітично#nbsp;діє#nbsp;на гельмінтів. Цю#nbsp;властивість використовували ще в давнину для глистогонного ефекту. Відвар насіння давали навіть дітям і вагітним, так як він не мав побічних ефектів. Також насіння вживають для зняття нападів нудоти під час морської хвороби і заколисування, при токсикозі, що може полегшити стан вагітних на ранніх термінах. Доведено вплив гарбузового насіння на ракові захворювання: висока концентрація цинку сприяє запобіганню раку стравоходу. Цинк згубно впливає на ракові клітини. Вчені пояснюють це зв'язком цинку і кальцію. Цинк «реагує» на сигнали кальцію, "вихідні" з ракових клітин.
Харчова / Поживна цінність на 100гр: жири 1,1 г, вуглеводи 53,7 г, білки 24,8 г. Калорійність: 310 кКал
Фасовка: Пакет
Вага: 1 кг