Кількість
|
Вартість
|
||
|
Готова до використання зернова паста для виробництва різних хлібобулочних виробів.
Паста містить пророщені зерна і насіння попередньо проварені в натуральній рідкій німецькій житній заквасці.
Заварка, що входить до складу пасти, дозволяє спростити процес виробництва заварних хлібів.
Не містить Е-класифікаторів та консервантів.
Спосіб застосування виробництво цельнозерной виробів: пшеничні хліба, ржаниехлеба, багети, чіабатта, вироби з м'якою кіркою: тостового, гамбургери, булочні вироби, сендвічі, хлібні маффіни і т.д.
Зовнішній вигляд: кашоподібна маса коричневого кольору з наявністю насіння зерен
Дозування: 20-50% від маси борошна