Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тунець марки BACHI - елітний шматковий тунець, кількість цілих філейних шматків складає не менше 75 %.
Ідеально підходить для відкритих страв, де візуальна складова тунця має велике значення: піцци, брускети, салати, супи, тощо, а також просто, як самостійна страва до шведського столу.
Шматковий тунець у власному соку BACHI – ідеальний, чистий смак тунця, який добре підійде для приготування соусів та страв де тунець являється часткою багатоінгредієнтної рецептури.
Цей продукт виробляється з тунця (Thunnus spp. Katsuwonus) шляхом вибирання шматочків м’яса зі збереженням природної м’язової структури у такі етапи:
1) Розморожування
2) Потрошіння
3) Сортування
4) Варіння
5) Охолодження
6) Очищення
7) Фасування
8) Накладання кришки
9) Запечатування пакетиків
10) Стерилізація
11) Етикетування й пакування
Склад: тунець (риба), олія соняшникова, сіль.
Маса нетто: 1000 г, суха вага – 950 г.
Поживна цінність на 100 г:
білки: 22 г,
жири: 1,6 г, з яких насичені – 0,7 г,
вуглеводи: 0 г, з яких цукри – 0г.
Сіль – 1,2 г
Енергетична цінність: 460 кДж, 110 ккал