Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вибухова карамель - інгредієнт молекулярної кухні створений шляхом змішування цукру і діоксиду вуглецю. При зіткненні з рідиною цукор розчиняється, а газ вивільняється, створюючи мікро-вибухи. Таким чином, при попаданні вибухової карамелі в рот, ви відчуєте не тільки солодкий смак, але і відчуття бульбашок на язику. Такий приємний і несподіваний ефект зробило цю текстуру популярнюї при виготовленні дитячих солодощів, десертів, випічки та інших кондитерських виробів. Вибухову карамель також використовують в якості присипання для фруктів і інших страв з низьким вмістом води.
Склад: цукор, сироп глюкози, лактоза, діоксид вуглецю, рисовий крохмаль.
Харчова цінність продукту на 100 грам: білки 0.52 г, жири 0.06 г, вуглеводи 96.2 г
Енергетична цінність продукту на 100 грам: 393 ккал
Фасовка: від 250 грамів
Виробник: D'Orsogna
Країна виробник: Італія.