Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ізомальт "BENEO" ST-M Вироблено в Німеччині
Застосовується насамперед для льодянсової карамелі, є замінником цукру номер один у всьому світі.
Проте він має безліч інших застосувань:
- хлібобулочні вироби;
- сухі сніданки та зернові батончики;
- шоколад;
- продукти з глазур'ю;
- заморожені десерти;
- фруктові спереду
Ізомальт низькокалорійний замінник цукру на основі сахарози, отриманий із бурякового цукру. Він не коричневий, як цукор, і не розтріскується, тому його найчастіше використовують для виготовлення їстівних прикрас. Кристали ізомальта — це замінник цукру, який на 100% не містить цукру та навіть допомагає запобігти карієсу. Ізомальт має майже такий самий солодкий профіль, як-от сахароза, але з половиною калорійності! Хоча ізомальт використовується в багатьох харчових продуктах, він є замінником цукру номер один у всьому світі в льодяниках і ідеально підходить для випікання.
Ізомальт від BENEO має нижчу гігроскопічність, ніж більшість поліолів, і набагато нижчий, ніж цукор. Він практично не вбирає вологу за кімнатної температури та порівняно стійкий до високої вологості. Ізомальт запобігає липкості або вологості зварених вкруту цукерок і пресованих м'ятних цукерок, тому навіть неупаковані продукти можна упакувати разом, що гарантує триваліший термін зберігання.
На відміну від інших поліолів, ізомальт робить чималий внесок у яскравість кольору покриттів, наприклад, жувальних гумок і жувальних цукерок, оскільки його можна наносити в одному процесі із сиропом. Ізомальт також створює візуально привабливі прозорі варені цукерки та льодяники.
Ізомальт може використовуватися для поліпшення смаку та має дуже схожий профіль на цукор — приблизно вдвічі слабкіший від сахарози. Використання дає змогу отримувати рецептури з дуже природним смаковим профілем, тому що, як і сахароза, вона майже не має охолоджувального ефекту. У поєднанні з високоінтенсивними підсолоджувачами він може створювати синергетичний профіль солодкості, не викликаючи неприємного смаку або посмаку.
Його м'яка солодкість сприяє кращому розкриттю аромату тонких і ніжних фруктових ароматів. У жувальній гумці без цукру або льодяників із фруктовим смаком це прекрасно доповнюється низькою розчинністю ізомальту, що покращує збереження смаку, а отже, збільшує задоволення. Оскільки ізомальт практично не вбирає вологу, він покращує хрусткість покриттів. Він також забезпечує гладку поверхню відкладених цукерок і льодяників, уникаючи гострих тріщин і країв, які можуть поставити під загрозу задоволення.
Харчова цінність ізомальта:
- Сприяє випуску продуктів без цукру
- Безпечний для зубів
- Знижує калорійність
- Підтримує дієту з низьким глікемічним індексом